Back to top
 

Voor wie?

Knipmeijer & Blok Elektrotechniek werkt voor opdrachtgevers in alle branches en sectoren. Denk aan onderhoud en renovatie voor woningbouwverenigingen, VvE’s, kantoren, winkels en scholen. Maar ook gebedshuizen, zorginstellingen, overheidsgebouwen, datacenters, hotels en restaurants kunnen rekenen op installateurs die actief meedenken over verduurzaming, beveiliging, ICT, sfeer en comfort.

Datacenters
In Nederland bevinden zich relatief veel grote datacenters. Daarbij gaat het vooral om veiligheid en beschikbaarheid van het netwerk – maar steeds nadrukkelijker ook om verduurzaming. Knipmeijer & Blok helpt datacenters met hoogwaardige oplossingen voor continuïteit en energiebesparing.

Gebedshuizen
Enerzijds moeten bezoekers zich veilig voelen in een vertrouwde omgeving. Anderzijds gaat het om de bescherming van religieuze objecten en waardevolle kunst. Knipmeijer & Blok verzorgt de meest uiteenlopende aardse oplossingen ten behoeve van de spirituele wereld.  

Horeca
Gastvriendelijkheid en veiligheid gaan hand in hand in de horeca. Het menu van Knipmeijer & Blok omvat het hele traject van sfeerverlichting,  cameratoezicht, brand- en inbraakpreventie, luchtbehandeling, Wifi en krachtstroom.

Hotels
In een hotel komt alles samen: duurzaamheid, veiligheid en moderne technologie. Bij Knipmeijer & Blok begrijpen we goed dat het een 24/7 business is en dat veiligheid en comfort van gasten en medewerkers voorop staat. Dat betekent dus flexibele werkplanning en alles op alles zetten om overlast te voorkomen.

Onderwijs
Wij verzorgen complete elektrotechnische installaties maar ook klimaatbeheersystemen, stroomvoorzieningen, onderhoud, complete netwerken en brandveiligheidsinstallaties voor tal van onderwijsinstellingen. Onze monteurs en projectleiders beseffen het belang van een minimale impact op de dagelijkse gang van zaken in deze intensief gebruikte gebouwen.

Overheid
Strakke procedures en strenge toegangseisen zijn kenmerkend voor overheidsgebouwen, van gemeentehuis of kazerne tot ministerie of penitentiaire inrichting. Goed meedenken is het halve werk. Dat begint al bij de aanbesteding, inclusief duidelijke plannen en garanties voor continuïteit. Knipmeijer & Blok kent het klappen van de zweep en beseft dat publieke middelen doelmatig moeten worden besteed.

Retail
Winkelen moet leuk zijn. Daarom zorgt Knipmeijer & Blok voor de juiste sfeerverlichting die bijdraagt aan een optimale klantbeleving. En als we er dan toch zijn, regelen we meteen de beveiliging van het pand en  de internetverbindingen. Over ‘one-stop-shopping’ gesproken...

Sportverenigingen
Clubgebouwen en sportvelden zitten vol elektrotechniek. Soms gaat het om grote investeringen. Maar de meeste verenigingen zijn afhankelijk van giften en subsidies. Daarom kijkt Knipmeijer & Blok graag mee naar mogelijkheden om projectbegrotingen passend en kostenbesparend te maken.

Vastgoedbeheerders
Toegangscontrole, brandveiligheid, wisselende gebruikers, netwerken, verlichting en verduurzaming: Knipmeijer & Blok helpt vastgoedbeheerders graag en goed bij alle elektrotechnische zaken.

Verenigingen van Eigenaren
Naast reguliere service- en onderhoudswerkzaamheden voor grotere en kleine VvE’s wordt onze hulp vaak gevraagd bij het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen en de optimalisatie daarvan. Door onze ervaring zijn we als geen ander in staat om realistische inschattingen te maken van toekomstige kosten.  

Woningbouwverenigingen
Ons ervaren team “service & onderhoud” is gespecialiseerd in het snel oplossen van kleinere en grotere uitdagingen. Niet alleen wat renovatie betreft, maar steeds vaker ook projecten op het gebied van verduurzaming van huurwoningen. We kunnen snel schakelen en werken kostenefficiënt. En natuurlijk zorgen we voor goede omgangsvormen met bewoners.

Zakelijke en financiële dienstverlening
Uw kantooromgeving technisch aanpassen? Knipmeijer & Blok heeft alles in huis voor het aanpassen, verbeteren, uitbreiden of juist inkrimpen van de werkomgeving. We helpen u graag met energiezuinige oplossingen en dragen er zorg voor dat deze door de jaren heen optimaal blijven presteren.

Zorg
Technische innovaties dragen bij aan de kwaliteit en betaalbaarheid van de zorg. Samen met onze opdrachtgevers kijken wij naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van  domotica, op afstand bedienbare verlichtings- en zonweringsystemen, persoonsalarmering, noodstroomvoorzieningen, verpleegoproepsystemen en volledige beveiligingsoplossingen. Niet alleen binnen instellingen, maar steeds vaker ook in zelfstandige woningen die veilig, comfortabel en toekomstbestendig moeten zijn.

 
Algemene Voorwaarden | Privacy beleid | Disclaimer
BTW nr NL8007 34 051 B01 | KvK nr 33239 990

Wij zijn er om je te helpen

Wij bellen u beslist binnen
8 (werktijd) uur terug

x