Back to top
 

Service en onderhoud

Main menu

Service en onderhoud

Als je de elektrotechniek wereldwijd vergelijkt dan kun je alleen maar constateren dat de elektrotechniek in ons land van zeer hoog niveau is, en dat is prettig. Sterker nog, we vinden het inmiddels zo normaal dat als er iets kapot gaat dat direct de wereld op zijn kop staat. Samen kunnen we dat voorkomen, door effectief en goed onderhoud uit te voeren worden kosten bespaard, wordt de levensduur van installaties drastisch verlengd en worden verouderde installaties alsnog steeds duurzamer. Maar als er dan toch iets fout gaat, wat dan? Dan is het belangrijk dat u over een partner beschikt die snel kan schakelen. Die er altijd is, 24/7. Sommigen noemen dat service, wij vinden het vooral logisch!

Wij vinden het zelfs zo belangrijk dat we er een apart team voor hebben! Want installeren is één ding, de installatie vervolgens onderhouden, optimaliseren of moderniseren, dat is echt iets hééél anders… Dat vergt kennis, expertise, creativiteit, maar bovenal, passie!

Heeft u een installatie of meerdere installaties die u eens wilt laten beoordelen? Een second opinion? Of een plan voor de toekomst? Wij kijken graag met u mee en geven een gedegen advies voor e-installaties, beveiliging, ict en duurzaamheidsinstallaties.

Service en onderhoud

Main menu

 
Algemene Voorwaarden | Privacy beleid | Disclaimer
BTW nr NL8007 34 051 B01 | KvK nr 33239 990

Wij zijn er om je te helpen

Wij bellen u beslist binnen
8 (werktijd) uur terug

x