Back to top
 

Monteurs Elektrotechniek (32-40 uur per week)

Jij zorgt ervoor dat vele bedrijven, woningen en instellingen optimaal kunnen blijven functioneren, doordat je continue bezig bent met het aanpassen, verbeteren en verduurzamen van installaties, verlichtingen en datanetwerken. Je komt op veel verschillende plekken, maar hebt ook veel vaste contacten binnen ons grote aantal vaste klanten. Dagelijks stem jij jouw planning af met de werkvoorbereiders en projectleiders en pak je, zelfstandig of samen met je collega’s, de lopende aanvragen met veel enthousiasme op. Van simpele klussen tot complexe projecten, jij gaat niets uit de weg, integendeel! Je houdt van aanpakken en doorpakken. Je werkt graag samen maar gaat niet zitten wachten tot een ander met een oplossing komt. Je analyseert een klus en zorgt voor een goede afhandeling. Zie jij een betere oplossing dan de wens van onze klant? Dan adviseer je graag!

Ben jij onze nieuwe Monteur?

Functie eisen:

Je bent een enthousiaste, nauwkeurige en flexibele collega en voelt je betrokken bij de organisatie en onze klanten. Je hebt interesse in innovatieve technieken en bent gericht op duurzaamheid. Door jouw deskundigheid en probleemoplossend vermogen laat je je niet snel van de wijs brengen. Verder heb je:

  • een afgeronde technische opleiding op MBO-niveau (bvk. elektrotechniek);
  • enige jaren werkervaring als monteur elektrotechniek óf een gezonde ambitie om deze functie succesvol in te vullen en daarin door te groeien;
  • het certificaat VCA VOL in je bezit of ben je bereid dit te halen;
  • kennis van (veiligheids-)voorschriften en KAM-procedures of ben je bereid je hierin te verdiepen;
  • in ieder geval rijbewijs B
  • humor en een flinke dosis zelfspot.

Wij bieden jou:

Naast goede service, ondersteuning en ontwikkeling voor onze opdrachtgevers bieden we dat ook aan onze medewerkers. Samen met jou kijken wij vooruit naar de toekomst, naar de beste oplossingen, naar de hoogste doelen. Wij geloven in groei door persoonlijke inzet en ontwikkeling van vakmensen zoals jij. Uiteraard bieden wij een uitstekend salaris en een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen en een pensioenregeling conform de CAO Metaal & Techniek. Een nette bedrijfsauto en een goede telefoon horen bij de standaarduitrusting van onze monteurs, evenals bedrijfskleding, beschermingsmiddelen en een gereedschapsvergoeding.

Wie wij zijn?

Knipmeijer en Blok Elektrotechniek is al ruim 25 jaar de verbindende factor als het gaat om aanleg, beheer en onderhoud van elektrische installaties, beveiliging, ICT en duurzame oplossingen. Onze specialisten hebben oog voor detail en spelen pragmatisch in op de wensen van onze opdrachtgevers. Wij werken voor opdrachtgevers in alle branches en sectoren. Denk hierbij aan onderhoud en renovatie voor woningbouwverenigingen, VvE’s, kantoren, winkels en scholen. Maar ook gebedshuizen, zorginstellingen, overheidsgebouwen, datacenters, hotels en restaurants kunnen rekenen op installateurs die actief meedenken over verduurzaming, beveiliging, ICT, sfeer en comfort.

 

Ben je enthousiast geworden en voldoe je aan de functie-eisen? In dat geval ben je geknipt voor Knipmeijer en Blok en komen wij graag met jou in contact! Solliciteer snel via de onderstaande button of stuur jouw CV en motivatie naar info@k-b-e.nl. Wil je eerst meer weten? Bel dan met Ruud Blok op 020-6686266.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 
 
Algemene Voorwaarden | Privacy beleid | Disclaimer
BTW nr NL8007 34 051 B01 | KvK nr 33239 990

Wij zijn er om je te helpen

Wij bellen u beslist binnen
8 (werktijd) uur terug

x