Back to top
 

Werkvoorbereider (36 - 40 uur per week)

Als Werkvoorbereider/Servicecoördinator ben je verantwoordelijk voor de tijdige afhandeling van storingen en het onderhoud van de technische installaties bij onze klanten. Je vormt een team met je collega die de melding aanneemt, waarna jij de aanvraag beoordeelt en bepaalt welke inzet nodig is. Je zorgt ervoor dat planningen en tekeningen klaarliggen voor de monteurs die aan de slag gaan op locatie, zodat zij zo efficiënt mogelijk aan het werk kunnen. Je bestelt tijdig de materialen en zorgt ervoor dat alles correct en compleet is. Is een onderdeel niet meer leverbaar of loopt de monteur vast? Dan zorg je voor een passende oplossing. Uiteraard verzorg je ook de administratieve afhandeling van de melding.

Ben jij onze nieuwe Werkvoorbereider?

Functie eisen:

Je bent een enthousiaste, flexibele en communicatief sterke collega en voelt je betrokken bij de organisatie en onze klanten. Je hebt én houdt overzicht en je laat je niet snel van de wijs brengen. Verder heb je:

  • een afgeronde technische MBO-opleiding Elektrotechniek;
  • enige jaren praktijkervaring in een uitvoerende rol in service en onderhoud;
  • een klant- en servicegerichte instelling;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • humor en een flinke dosis zelfspot;
  • een streepje voor als je kennis hebt van intercominstallaties.

Wij bieden jou:

Naast goede service, ondersteuning en ontwikkeling voor onze opdrachtgevers bieden we dat ook aan onze medewerkers. Samen met jou kijken wij vooruit naar de toekomst, naar de beste oplossingen, naar de hoogste doelen. Wij geloven in groei door persoonlijke inzet en ontwikkeling van vakmensen zoals jij. Uiteraard bieden wij een uitstekend salaris en een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen en een pensioenregeling conform de CAO Metaal & Techniek.

Wie wij zijn?

Knipmeijer en Blok Elektrotechniek is al ruim 25 jaar de verbindende factor als het gaat om aanleg, beheer en onderhoud van elektrische installaties, beveiliging, ICT en duurzame oplossingen. Onze specialisten hebben oog voor detail en spelen pragmatisch in op de wensen van onze opdrachtgevers. Wij werken voor opdrachtgevers in alle branches en sectoren. Denk hierbij aan onderhoud en renovatie voor woningbouwverenigingen, VvE’s, kantoren, winkels en scholen. Maar ook gebedshuizen, zorginstellingen, overheidsgebouwen, datacenters, hotels en restaurants kunnen rekenen op installateurs die actief meedenken over verduurzaming, beveiliging, ICT, sfeer en comfort.

 

Ben je enthousiast geworden en voldoe je aan de functie-eisen? In dat geval ben je geknipt voor Knipmeijer en Blok en komen wij graag met jou in contact! Solliciteer snel via de onderstaande button of stuur jouw CV en motivatie naar info@k-b-e.nl. Wil je eerst meer weten? Bel dan met Ruud Blok op 020-6686266.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 
 
Algemene Voorwaarden | Privacy beleid | Disclaimer
BTW nr NL8007 34 051 B01 | KvK nr 33239 990

Wij zijn er om je te helpen

Wij bellen u beslist binnen
8 (werktijd) uur terug

x