Back to top
 

(Junior) Projectleider Elektrotechniek (36 - 40 uur per week)

Als Projectleider ben je operationeel en financieel verantwoordelijk voor de uitvoering, begeleiding en oplevering van diverse projecten aan de klant. Je bent het visitekaartje voor ons bedrijf en de klant weet dat hij van jou volle aandacht én deskundigheid kan verwachten. Een goede relatie met de klant is voor jou heel belangrijk, zodat je continue de tevredenheid in de gaten kan houden. Je schakelt gemakkelijk met het team van monteurs en werkvoorbereiding en zorgt ervoor dat zij precies weten wat er van ze verwacht wordt. In deze functie ben je veel buiten de deur, omdat regelmatige aanwezigheid op het project belangrijk is.

Ben jij onze nieuwe Projectleider?

Functie eisen:

Je bent een proactieve, stressbestendige en communicatief sterke collega en voelt je betrokken bij de organisatie en onze klanten. Door jouw klantvriendelijkheid en technische kennis weet je zowel de klant als het team van monteurs betrokken te houden bij de voortgang van het project. Verder heb je:

  • een afgeronde Elektrotechnische opleiding op minimaal MBO-niveau;
  • enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie óf een gezonde ambitie om deze functie succesvol in te vullen;
  • een flexibele instelling;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • rijbewijs B;
  • humor en een flinke dosis zelfspot.

Wij bieden jou:

Naast goede service, ondersteuning en ontwikkeling voor onze opdrachtgevers bieden we dat ook aan onze medewerkers. Samen met jou kijken wij vooruit naar de toekomst, naar de beste oplossingen, naar de hoogste doelen. Wij geloven in groei door persoonlijke inzet en ontwikkeling van vakmensen zoals jij. Uiteraard bieden wij een uitstekend salaris en een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen en een pensioenregeling conform de CAO Metaal & Techniek. Een leaseauto hoort natuurlijk ook bij deze functie.

Wie wij zijn?

Knipmeijer en Blok Elektrotechniek is al ruim 25 jaar de verbindende factor als het gaat om aanleg, beheer en onderhoud van elektrische installaties, beveiliging, ICT en duurzame oplossingen. Onze specialisten hebben oog voor detail en spelen pragmatisch in op de wensen van onze opdrachtgevers. Wij werken voor opdrachtgevers in alle branches en sectoren. Denk hierbij aan onderhoud en renovatie voor woningbouwverenigingen, VvE’s, kantoren, winkels en scholen. Maar ook gebedshuizen, zorginstellingen, overheidsgebouwen, datacenters, hotels en restaurants kunnen rekenen op installateurs die actief meedenken over verduurzaming, beveiliging, ICT, sfeer en comfort.

 

Ben je enthousiast geworden en voldoe je aan de functie-eisen? In dat geval ben je geknipt voor Knipmeijer en Blok en komen wij graag met jou in contact! Solliciteer snel via de onderstaande button of stuur jouw CV en motivatie naar info@k-b-e.nl. Wil je eerst meer weten? Bel dan met Ruud Blok op 020-6686266.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 
 
Algemene Voorwaarden | Privacy beleid | Disclaimer
BTW nr NL8007 34 051 B01 | KvK nr 33239 990

Wij zijn er om je te helpen

Wij bellen u beslist binnen
8 (werktijd) uur terug

x